skip to Main Content

Wat zijn PMS transfers en wanneer kies ik voor deze techniek ?

PMS transfers worden d.m.v. zeefdruk geproduceerd, een proces wat al vele jaren bestaat en PMS transfers worden kleur voor kleur bedrukt, waarbij u voor echte PMS kleuren uit de waaier kunt bestellen.

Behalve wit produceren wij transfers tot maxinmaal 3 pms kleuren. De prijs word dan ook bepaald door het aantal drukkleuren. In combinatie met PMS transfers kunt u tegen het doorbloeden van de textiel ( dit heeft niets te maken met het dekkend drukken ) een blokker toevoegen. Speciale kleuren of eecten zoals Fluo kleuren of reextie kunt u in deze catagorie dan ook bestellen. De standaard wasbaarheid van deze transfers is tot maximaal 60 graden, wanneer het voorschrift van de textiel dit toestaat. Met een optie kunt u in deze catagorie ook industrie transfers bestellen die wasbaar zijn tot 90 graden. ( echter zijn deze industrie transfers minder elastisch.)

De ontwerpen die u hiervoor moet aan leveren dienen altijd in vectoren te zijn. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij de logo’s laten vectoriseren.

Voor welke artikelen kan ik PMS Transfers bestellen?

  • T-shirts
  • Sportkleding
  • Paraplus
  • Tassen
  • werkkleding ( met optie blokker of industrie )
Plaats uw bestelling

Wat is het voordeel van PMS vergeleken met Fullcolour transfers of DTF transfers?

U kunt velcombinaties maken op A3 formaat waarbij u al snel goedkoper uit bent dan waanneer u losse transfers besteld. Kleuren zijn te bestellen op PMS waarde. 1 kleur zonder toevoeging van een optie is leverbaar vanaf 2 werkdagen. De houdbaarheid is langer dan van de DTf en Fullcolour transfers.

Wat is het nadeel van PMS transfers?

Bij kleinere aantallen in meer kleuren zijn deze duurder dan de DTF, schaduw en fijn raster drukwerk zijn hebben bij PMS zijn beperkingen.

Plaats uw bestelling

Spoedservice

Nee verkopen kost u omzet ! wij denken met u mee. PMS transfers 1 kleur standaard gereed binnen 24-48 u. Extra spoedservice mogelijk binnen 24- 48 u

Spoed opdrachten

U kunt bij ons binnen 2 a 3 werkdagen met een extra toeslag van 35% uw transfers met spoed bestellen

Max 5 werkdagen

Onze standaard levertijd is 5 werkdagen nadat uw opdracht door ons is ontvangen. PMS 1 kleur standaard 24.u.-48 u.

Gratis verzending

Alle opdrachten boven de €199,00 binnen Nederland worden gratis door ons verzonden, voor België rekenen wij een opslag van € 8,00

Advies of offerte aanvragen?
Neem contact met ons op

Wasaweg 16B 9723JD Groningen
Naam(Vereist)

Back To Top