skip to Main Content

Onze transfers

Onze transfers zijn geproduceerd met de beste machines en zijn leverbaar in zowel PMS als Full colour. Digitaal drukwerk gecombineerd met zeefdruk. Geschikt voor alle soorten textiel. wasbaar vanaf 60 graden tot 90 graden. Overtuig u door zelf te testen met onze sampel transfers.

Plaats uw bestelling

Wij produceren onze transfers in 3 hoofdgroepen.

Via onze online offerte en besteltool kunt eenvoudig uw keuze bepalen. Met een snel en eenvoudig stappen menu kiest u uit een van de drie basis transfers. En kan dan extra optie toevoegen zoals bijvoorbeeld een blokker, een industrie lijm een 100% nylon transfer. Tevens kunt u daar kiezen voor opties zoals spoedbestelling. U moet zich eerst even registreren omdat wij alleen transfers leveren aan wederverkopers of de vakhandel.

Kwaliteit is een combinatie van de juiste apparatuur en de beste transfers die zorgen voor het beste eindresultaat. Wij adviseren u graag over de juiste apparatuur. Bekijk ons aanbod op de pagina onze machines waar wij u diverse opties aanbieden om zelf professioneel transfers op kleding aan te brengen.

We leveren u transfers en machines met knowhow !

DTF

DTF transfers is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van full colour Textieldruk. Deze nieuwe revolutionaire techniek maakt het mogelijk om volledig digitaal unieke full colour transfers te creëren voor bijna iedere textielsoort. Logos kunnen in meerdere bestands formaten worden aangeleverd. Prijs is op basis van cm2.

Meer informatie

Fullcolour

Fullcolour transfers is een slimme combinatie van zeer hoge resolutie digitaal geprinte fullcolour afdrukken in combinatie met de traditionele zeefdruk, d.m.v. een slimme camera registratie word er tot op 0.01 mm nauwkeurig een kleur of wit achter gedrukt, zonder witte overlapping. Logos moeten in vectoren worden aangeleverd en prijzen zijn op basis van velcombinaties A4 en A3.

Meer informatie

PMS

PMS transfers worden op een traditionele zeefdruk machine gedrukt. Heeft uw klant een exacte PMS kleur als voorschrift dan is dit de beste optie. Wij produceren tot maximaal 3 PMS kleuren, alles word op A4 of A3 vel door u gecombineerd aangeleverd. Voor 1 kleur kiest u onze 48.u service zonder extra kosten. Logos moeten in vectoren worden aangeleverd en prijzen zijn op basis van velcombinaties A4 en A3

Meer informatie

Test onze transfers en vraag geheel vrijblijvend onze gratis samplebox aan.

Met het grootste assortiment transferpersen (hittepersen) van Europa is Printmachines4ll.nl de (online) shop voor alle soorten en maten transferpersen. Omdat wij zelf al onze machines in de praktijk testen voor wij ze in ons assortiment nemen kunt u erop vertrouwen dat wij u machines leveren met kennis en knowhow.

Meer informatie

Spoedservice

Nee verkopen kost u omzet ! wij denken met u mee. PMS transfers 1 kleur standaard gereed binnen 24-48 u. Extra spoedservice mogelijk binnen 24- 48 u

Spoed opdrachten

U kunt bij ons binnen 2 a 3 werkdagen met een extra toeslag van 35% uw transfers met spoed bestellen

Max 5 werkdagen

Onze standaard levertijd is 5 werkdagen nadat uw opdracht door ons is ontvangen. PMS 1 kleur standaard 24.u.-48 u.

Gratis verzending

Alle opdrachten boven de €199,00 binnen Nederland worden gratis door ons verzonden, voor België rekenen wij een opslag van € 8,00

Advies of offerte aanvragen?
Neem contact met ons op

Wasaweg 16B 9723JD Groningen
Naam(Vereist)

Back To Top