skip to Main Content

Transferpers kopen?

Met het grootste assortiment transferpersen (hittepersen) van Europa is Printmachines4ll.nl de (online) shop voor alle soorten en maten transferpersen. Omdat wij zelf al onze machines in de praktijk testen voor wij ze in ons assortiment nemen kunt u erop vertrouwen dat wij u machines leveren met kennis en knowhow.

Welke transferpers past bij mij?

Transferpers kopen voor professioneel gebruik, of hobby? Wij helpen u graag mee de juiste keuze te maken. Al onze persen zijn geschikt om de transfers mee aan te brengen. Om de juiste keuze te maken is het van belang om te bepalen of u veel of zo af en toe een pers nodig heeft.

Onze transfermachines

Goedkope transferpers of met veel opties?

Er zijn veel verschillende type transferpersen op de markt: clam, swing-away, pneumatisch en pull-out. Daarnaast zijn er ook speciale persen voor het bedrukken van mokken of petten. Deze verschillende transferpersen zijn voorzien van opties als een auto-open systeem, verwisselbare onderplaten of een slimme display. Er is een ruime keuze hittepersen met verschillende functies, vergelijk de persen daarom nauwkeurig.

Bel of mail ons voor advies

Wij zijn graag bereid u te adviseren welke pers het beste bij uw onderneming pas. Ons bedrijf heeft inmiddels al 40 jaar ervaring met textielbedrukking en wij zijn graag bereid deze kennis en ervaring met u te delen. Uw succes is bepalend voor onze omzet.

We leveren u transfers en machines met knowhow !

Manuel easy press low budget

Cricut EasyPress 2 Medium (22,5×22,5cm): de snelheid van een transferpers, het gemak van een strijkijzer. Met de Cricut EasyPress 2 bedruk je eenvoudig t-shirts, tassen en ander textiel. Doordat je de temperatuur exact kan instellen en de hitte over de hele plaat gelijk is bedruk je textiel met de EasyPress Mediumstukken kwalitatiever dan met een strijkijzer. Ook de transfer tijd is eenvoudig instelbaar.

Offerte aanvragen

Budget instap model

De P4A Clam Press is de perfecte transferpers voor startende textieldrukkers, creatievelingen en hobbyisten. Deze sterke transferpers is ondanks zijn voordelige prijs uitgerust met een aantal handige tools die het bedrukken van t-shirts, hoodies, rompers en tassen super eenvoudig maken.

Met de ruimte onder de onderplaat kan je eenvoudig textiel onder de pers doortrekken. Dit maakt het makkelijk om alle soorten textiel te bedrukken. Daarnaast is de pers voorzien van een handvat waarmee je de pers (zelfs bij hoge druk) eenvoudig opent. Vanzelfsprekend zijn alle P4A transferpersen voorzien van een CE-keuring die de kwaliteit en veiligheid van de pers waarborgen.

Offerte aanvragen

P4A Prof press semi automatisch

De P4A Auto Clam Press is de perfecte transferpers voor startende en gevorderde textieldrukkers, creatievelingen en hobbyisten. Deze robuuste transferpers is ondanks zijn voordelige prijs uitgerust met een aantal handige tools die het bedrukken van t-shirts, hoodies, rompers en tassen super eenvoudig maken.

De pers gaat door zijn magnetische sluiting automatisch open. Dit bespaard tijd en kracht. Daarnaast is het vernieuwde digitale display voorzien van een productie teller waarmee je eenvoudig bijhoud hoeveel persingen je hebt gemaakt. Vanzelfsprekend zijn alle P4A transferpersen voorzien van een CE-keuring die de kwaliteit en veiligheid van de pers waarborgen.

Offerte aanvragen

P4A CapPress

Met de P4A Cap Press bedruk je eenvoudig en professioneel alle soorten caps en petten. De cap pers is voorzien van een auto-open systeem, waardoor deze zichzelf opent na het afronden van een transferopdracht. Daarnaast zorgt de magnetische sluiting voor maximale druk tegen minimale inspanning

De cap-hold down hendel zorgt ervoor dat petten eenvoudig op hun plaats blijven liggen, voor perfecte precisie. De TPS Cap Press heeft een volledig digitale tijd en temperatuur display. De druk kan eenvoudig worden aangepast via de draaiknop onder de onderplaat.

Er zijn 5 verschillende onderplaten beschikbaar voor de pers (standaard meegeleverd). Zo heb jij altijd de juiste maat bij de hand voor de verschillende soorten en maten petten. De onderplaten hebben de volgende afmetingen:

Offerte aanvragen

Advies of offerte aanvragen?
Neem contact met ons op

Wasaweg 16B 9723JD Groningen
Naam(Vereist)

Back To Top