skip to Main Content

Wat zijn Fullcolour transfers en wanneer kies ik voor deze techniek?

Fullcolour transfers worden deels digetaal en deels d.m.v. zeefdruk geproduceerd, een techniek waarbij de transfers de betrouwbare kwaliteit van zeefdruk behoud maar de printresolutie heeft van een foto kwaliteit.
De digitale afbeelding word met fullcolour printer afgedrukt met een resolutie tot 7000 dpi, daarna word met zeefdruk een witt laag geprint in combinatie met een lijm of poderlaag waardoor de eigenschappen te vergelijken zijn met een zeefdruk transfers zoals de PMS. De combinatie van digitaal met zeefdruk is nu
mogelijk door zeer geavanceeerde camera register druk technieken die elk individueel vel uit de digitale printer exact op de paskruisen aanlegd voor de wit bedrukking en lijmlaag.

De ontwerpen die u hiervoor moet aan leveren dienen altijd in vectoren te zijn. Tegen een kleine meerprijs kunnen wij de logo’s laten vectoriseren.

Voor welke artikelen kan ik in FC Transfers bestellen?

  • T-shirts
  • Sportkleding
  • Paraplus
  • Tassen
  • werkkleding ( met optie blokker of industrie )
Plaats uw bestelling

Wat is het voordeel van FC vergeleken met PMS of DTF transfers?

Ook hier kunt u zelf vel combinaties opmaken, waardoor grotere aantallen goedkoper zijn dan de DTF transfers. U betaald niet per kleur in vergelijking met PMS en de resolutie is gelijk aan foto kwaliteit. Kleuren worden in CMYK gedrukt. In de sampelbox zit een kleur staal waar u 200 kleurvoorbeelden kunt matchen met de kleur die uw klant wenst. Hiermee kunt u met CMYK zo dicht mogelijk komen bij de PMS waarde.

Wat is het nadeel van Fullcolour transfers ?

U moet minimaal 10 A3 vellen bestellen, dus dan zijn DTF transfers bij kleine aantallen goedkoper. De houdbaarheid is minimaal 6 maanden, maar in de praktijk vaak langer.

Plaats uw bestelling

Spoedservice

Nee verkopen kost u omzet ! wij denken met u mee. PMS transfers 1 kleur standaard gereed binnen 24-48 u. Extra spoedservice mogelijk binnen 24- 48 u

Spoed opdrachten

U kunt bij ons binnen 2 a 3 werkdagen met een extra toeslag van 35% uw transfers met spoed bestellen

Max 5 werkdagen

Onze standaard levertijd is 5 werkdagen nadat uw opdracht door ons is ontvangen. PMS 1 kleur standaard 24.u.-48 u.

Gratis verzending

Alle opdrachten boven de €199,00 binnen Nederland worden gratis door ons verzonden, voor België rekenen wij een opslag van € 8,00

Advies of offerte aanvragen?
Neem contact met ons op

Wasaweg 16B 9723JD Groningen
Naam(Vereist)

Back To Top